2. Uluslararası Kritik ve Analitik Düşünme Sempozyumu ISCAT 2018

Sakarya’da 2015 yılında gerçekleştirilen ilk uluslararası sempozyumun ardından, 2. Uluslararası Kritik ve Analitik Düşünme Sempozyumu (ISCAT2018) 27 ve 29 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir. ISCAT 2018; Akademik Platform, Kritik ve Analitik Düşünme Platformu, Sakarya Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi işbirliğinde organize edilecektir.

Bu sempozyum, tüm akademisyenleri, uzmanları, bürokratları, kurumları, vakıfları, öğrencileri, yerel yönetimleri ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirerek karşılıklı bilgi, düşünce, deneyim ve beceri paylaşımı ortamı oluşturulmasını sağlama ve buna bağlı olarak Kritik ve Analitik Düşünme hakkında daha sağlıklı bir anlayışa sahip olunmasını amaçlamaktadır. Bilim dünyasındaki tüm akademisyenleri, dünyanın en güzel yerlerinden birinde en seçkin tecrübeyi yaşamaları için bu sempozyumun bir parçası olmaya davet ediyoruz.

Önemli Tarihler:

Özet Metin Gönderimi: 20 Kasım 2017
    Özet Kabul İlanı: 27 Kasım 2017
    Tam Metin Gönderimi: 01 Ocak 2018
    Kabul Edilenlerin İlanı: 05 Mart 2018
    Sempozyum Programının İlanı: 26 Mart 2018
    Sempozyum Tarihleri: 27-29 Nisan 2018

Ayrıntılı bilgi ve iletişim için link: http://iscat.info/Default.aspx

Önceki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı
    Sonraki İçerikİlahiyat Fakültesi Konferans