YÖK Dış Değerlendirme Takımı Üyeleri, Dış Değerlendirme Süreci Öncesinde Üniversitemizi Ziyaret Etti

Yüksek Öğretim Kurumları Kurumsal Dış Değerlendirme süreci kapsamında Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde YÖK Dış Değerlendirme Takımı ve Kalite Komisyon Üyeleri Toplantısı gerçekleşti. Toplantı öncesinde, YÖK Dış Değerlendirme Takımı Başkanı Prof. Dr. Oğuz Borat ve Üyeler Prof. Dr. İsmail Bircan, Yüksek Mühendis Melek Bilge Pınarbaşı, Prof. Dr. Asaf Varol, Prof. Dr. Nihat Zafer Utkan, Doç. Dr. Yılmaz Aral, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret ettiler.

YÖK Dış Değerlendirme Takım Başkanı Prof. Dr. Oğuz BORAT ziyarette Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya yeni görevinde başarılar diledi ve kalite sürecine katkı sağlamak amacıyla saha Ziyaretleri öncesi Kurum İç Değerlendirme Raporlarını değerlendirdiklerini ifade etti. Rektör Alişarlı, konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Önceki İçerikAİBÜ’de, Dünya Gıda Günü Etkinliği Düzenlendi
    Sonraki İçerikAİBÜ’de Kore Günü Etkinliği, Büyükelçi Cho’nun Katılımıyla Gerçekleştirildi