AİBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’nda Sınav Heyecanı…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu “Akademik Yılbaşı Yabancı Dil Yeterlik Sınavı”, 19-20 Eylül 2017 tarihlerinde üniversitemizde yapıldı.

Sınava, yeni akademik yılda Hazırlık sınıflarında eğitim görecek öğrenciler ile Erasmus+ Öğrenci Hareketliliğinden yararlanmak isteyen öğrenciler katıldı.

Yeni akademik yılın ilk sınavı da olan Yabancı Dil Yeterlik sınavına, 90’ı Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği,  327’si ise Hazırlık sınıflarına yönelik olmak üzere toplam 417 öğrenci katıldı.

Sınav saatlerini Gölköy yerleşkesinde aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte bekleyen öğrencilerin heyecanı ise yüzlerine yansıdı.

Sınav sonuçları, 22 Eylül 2017 Cuma günü açıklanacak.

Önceki İçerikGaziler Günü Mesajı
    Sonraki İçerikOndokuz Mayıs Üniversitesi Heyetinden Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya Ziyaret