Sağlık Bilimleri Üniversitesi Yatay Geçiş Hk. Duyuru

Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı talep ve ihtiyaçları doğrultusunda kurumlar arası yatay geçiş esasları çerçevesinde 2017-2018 eğitim öğretim yılı için Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi 2.,3., 4., ve 5. sınıflarına MSB(Milli Savunma Bakanlığı) nam ve hesabına her sınıf için 55 erkek ve 10 bayan, İçişleri Bakanlığı (Jandarma Genel Komutanlığı) nam ve hesabına her sınıf için 10 erkek 4 bayan öğrenci alınacaktır.

Alınacak öğrencilerde taban puan şartı aranmayacaktır.

Başvuru için gerekli şartlara ve başvuru takvimine Sağlık Bilimleri Üniversitesi web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikBolu’dan Türk Dünyasına Köroğlu Çalışmalarının Dünü, Bugünü, Yarını Çalıştayı
    Sonraki İçerik2017-2018 Güz ve Bahar Dönemi Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Hk. Duyuru