AİBÜ Rektörü Alişarlı’ya Tebrik ziyaretleri Sürüyor

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa  Alişarlı’ya tebrik ziyaretleri sürüyor.

AİBÜ Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Karadeniz ve fakültenin öğretim üyesi ve elemanları Rektör Alişarlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Şit ve beraberindeki heyet Rektör Alişarlı’yı ziyeret ederek tebriklerini ilettiler.

Bolu İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik de Rektör Alişarlı’ya makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Alişarlı, nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

Önceki İçerikRektör Alişarlı, Üniversitemiz İdari Birimler Üst Yöneticilerini Kabul Etti
    Sonraki İçerikAİBÜ Yönetim Kurulu, Rektör Alişarlı Başkanlığında İlk Toplantısını Gerçekleştirdi