Rektör Alişarlı, Üniversitemiz İdari Birimler Üst Yöneticilerini Kabul Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Üniversitemiz idari üst yöneticilerini kabul etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi’nin de yer aldığı kabulde, Üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Dursun Özcan, Genel Sekreter Yardımcısı, Goncagül Çamurcuoğlu, Bilgi İşlem Daire Başkan Vekili Oktan Özgen, Hukuk Müşaviri M.Fehmi Pınar, İç Denetim Birim Başkanı Adnan Kılıç, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ayşe Çelikbaş, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Aynur Ersoy, Personel Daire Başkanı Fatih Orhan, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Orbay Cebecioğlu, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mustafa Güç, Yapı İşleri Daire Başkanı Nezih Özgür, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü M.Fırat Baydar, Döner Sermaye İşletmesi Müdür Vekili Yalçın Ertekin ve Basın Halkla İlişkiler Müdür Vekili Mehmet Akyüz, Üniversitemiz Rektörlüğüne atanmasından dolayı Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya hayırlı olsun dileklerini ilettiler ve birimleri hakkında kendisine bilgi verdiler.  Rektör Alişarlı, kabulde yaptığı konuşmada birlik ve uyum içerisinde çalışacakları bir dönem dileyerek konuklarına teşekkür etti.

Önceki İçerikBolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı’ndan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikAİBÜ Rektörü Alişarlı’ya Tebrik ziyaretleri Sürüyor