Mühendislik ve Fen Bilimlerine Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi

Mühendislik Ve Fen Bilimlerine Yönelik Üniversite Sanayi İşbirliği Proje Hazırlama Eğitimi

Düzce Üniversitesi tarafından TÜBİTAK BİDEB 2237 Proje Eğitimi Etkinlikleri Destekleme Programı kapsamında Ar-Ge ve İnovasyon bilincinin yaygınlaştırılması, proje hazırlama ve geliştirme kültürünün oluşması, Üniversite-Sanayi işbirliğinin geliştirilmesi, yeni Ar-Ge proje ortaklıkları başlatılmasının desteklenmesi ve Ar-Ge proje başvurularının arttırılması için akademisyenlere ve sanayicilere yönelik MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİNE YÖNELİK ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ düzenlenecektir.

Eğitim içeriğinde üniversite sanayi işbirliğine yönelik TÜBİTAK TEYDEB ve ARDEB Destek programları ile SAN-TEZ projeleri hakkında bilgilendirmeler yapılacak olup, proje başvuruları için başvuru dosyası hazırlanması konusunda teorik ve uygulamalı dersler verilecektir.

Mühendislik ve fen bilimlerine yönelik üniversite sanayi işbirliği projeleri konusunda bilgi sahibi olmak isteyen ve Ar-Ge proje başvurusu yapmayı planlayan tüm akademisyenleri ve sanayi temsilcilerimizi bu etkinliğe davet ediyoruz.

ÖNEMLİ BİLGİ: Eğitime katılım ücretsiz olup, katılımcıların günlük yemek, konaklama ve yol giderleri (Düzce ili dışı) TÜBİTAK 2237 etkinlik bütçesinden karşılanacaktır.

Eğitim Yeri: Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Resort & Sport / DÜZCE

Tarih : 13-14-15 Eylül 2017

Saat  : 09:00 – 18:00

Etkinlik Koordinatörü: Prof. Dr. Halil İbrahim UĞRAŞ

Eğitmenler:

Düzce Üniversitesi Prof. Dr. Halil İbrahim UĞRAŞ

Düzce Üniversitesi Prof. Dr. Serkan SUBAŞI

Düzce Üniversitesi Doç. Dr. Özge TÜZÜN ÖZMEN

Düzce Üniversitesi Doç. Dr. Hüsnü GERENGİ

Katılımcı Şartları:

Daha önce 2237 programı kapsamında desteklenen bir eğitim etkinliğine katılmamış olmak

Doktora derecesi sahibi ya da doktora yeterlilik sınavını geçmiş ve tez aşamasında olan akademisyen veya özel sektör çalışanı olmak

Tercihen eğitim etkinliğine bir proje önerisi/fikri ile katılıyor olmak

Katılımcı sayısı sınırlıdır.

Başvuruların, belirlenen katılımcı sayısını aşması durumunda:

• Başvuran katılımcıların uzmanlık alanlarında ve bulundukları İl / Üniversite bazında homojen dağılım gözetilecektir.
    • Daha önce sunduğu üniversite-sanayi işbirliği proje önerileri olumsuz sonuçlanmış araştırmacılara öncelik tanınacaktır.
    • Cinsiyet ve alanlar arası eşitlik gözetilecektir.

Ön Başvuru İçin :

Son Başvuru Tarihi: 06.09.2017 / 18:00

Sonuçlar 08.09.2017 tarihinde www.duzcetto.com sitesinden açıklanacaktır

Etkinliğe katılacak tüm katılımcıların Ön Başvuru Formunu doldurması gerekmektedir.

Her türlü soru ve bilgi talebiniz için Düzce TTO ile iletişime geçebilirsiniz.

Telefon : 0380 5421500 / 4905, 4906        Mobil : 0537 654 23 06

E-Posta : muhammetgok@duzceteknopark.com.tr / ozgeozkan@duzceteknopark.com.tr

Önceki İçerikTÖMER Yaz Okulu Öğrencilerinden Ebru ve Hat Sergisi…
    Sonraki İçerikÖğretim Elemanı Giriş Sınav Sonuçları