AİBÜ Rektörlüğü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

    15 Temmuz 2016 Cuma gecesi devletimize, milletimize, vatanımıza, ordumuza, hükümetimize, birlik ve beraberliğimize, kahraman ordumuzun içerisine sinsice yuvalanmış FETÖ Terör Örgütüne mensup hainler tarafından alçakça yapılan darbe kalkışmasının, necip milletimizin kahramanca dik duruşuyla bertaraf edilerek milli birliğimizin perçinlendiği günün yıldönümüdür.  Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, meclisimiz, hükümetimiz, güvenlik güçlerimiz, sivil toplum kuruluşları, duyarlı bütün toplum kesimleri ve milletimizin dik ve onurlu duruşu 15 Temmuz’da dünya tarihine altın harflerle yazılmış ve büyük bir demokrasi zaferi kazanılmıştır.

    Bu alçak darbe kalkışmasında göğüslerini siper ederek şehit olan güvenlik güçlerimiz ile hain darbeciler tarafından İstanbul’da şehit edilen Bolulu kahraman polis memuru Ozan Özen ve öğrencimiz Fatih Kalu’yla birlikte 249 şehidimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

    15 Temmuz direnişi ve dirilişi, millî hafızamızdaki yerini en kuvvetli biçimde almıştır. Aziz milletimiz ve kadim tarihimiz, fedakâr evlatlarını asla unutmayacaktır.

    Üniversite olarak millî birlik ve bütünlüğümüzü hedef alan tüm saldırılara karşı her zaman devletimizin, hükümetimizin ve milletimizin yanında olduk. Bu duruşu her daim göstermeye ve demokrasimize, hak ve özgürlüklere milletimizle omuz omuza tavizsiz bir biçimde sahip çıkmaya devam edeceğiz.

    AİBÜ Rektörlüğü

    Önceki İçerikAİBÜ’de “Son Milli Mücadele 15 Temmuz” Programı…
    Sonraki İçerikAİBÜ 15 Temmuz Şehit Ailelerini Ziyaret Etti