Bolu İmam Hatip Okullarından Rektör V. Mollaibrahimoğlu’na Ziyaret…

Bolu’da eğitim veren İmam Hatip okullarının müdürleri, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu’nu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler ve yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyarete, Bolu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Beşir Karahasanoğlu, Altındağ Belediyesi Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Yazıcı, Hacı Bayram Veli İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Cahit Yılmaz, Bolu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Recep Hoşcan, Akşemseddin Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yılmaz Şirin ile 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İlker Hotoğlu katıldı.

Rektör V. Mollaibrahimoğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

Önceki İçerikÖğrenci Topluluklarının Dikkatine
    Sonraki İçerikAİBÜ Öğrencisi Projesiyle KalDer’in Sosyal Medya Ödülünü Aldı