Üniversitemizin Emektar Personellerine Veda Yemeği

Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığından geçtiğimiz günlerde emekli olan Şef Sabahattin Yerlikaya ve Koruma ve Güvenlik Görevlisi İbrahim Güçlü için veda yemeği düzenlendi.

Veda Yemeğine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Ayaz’ın yanı sıra Genel Sekreter Vekili Dursun Özcan, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Temel, İdari Mali İşler Daire Başkanı Ayşe Çelikbaş, Personel Daire Başkanı Fatih Orhan, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Orbay Cebecioğlu, şube müdürleri ve mesai arkadaşları katıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Ayaz, üniversitemizdeki çalışma hayatları boyunca gösterdikleri gayret ve üstün fedakarlık’tan dolayı  Yerlikaya ve Güçlü’ye teşekkür ederek, hayatlarında sağlık, huzur ve mutluluklar diledi.

Veda yemeği, birlikte hatıra fotoğrafı çektirilerek son buldu.

Önceki İçerikAİBÜ Öğrenci Konseyi’nden Mollaibrahimoğlu’na Ziyaret
    Sonraki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Kutlama Mesajı