2017 İzzet Baysal Şükran Günleri Sona Erdi

Her yıl 10-13 Mayıs Tarihleri arasında düzenlenen İzzet Baysal Şükran Günleri’nin son günü bayram havasında geçti. Şükran Günleri’nin son günü Kent Meydanı’nda anaokulu öğrencilerinin hazırladığı programla başlayan etkinlikler, gün boyu aynı hareketlilik ve renkle devam etti. Buradaki programa Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ile vakıf üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Program, Kent Meydanında Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, Kadriyeana Anaokulu, Refikaana Anaokulu ve Bolu Bağışçılar Vakfı Anaokulu’nun minik öğrencilerinin gösterileri ile devam etti.

Protokol üyeleri daha sonra İzzet Baysal caddesinde açılana stantları gezdi. Stantların gezilmesinin ardından Yukarı Çarşı’yı Koruma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği tarafından protokol üyelerine ve Bolu Halkına yemek ikramı yapıldı.

Önceki İçerikİzzet Baysal Vakfı ve Bolu Protokolü, Üniversitemizin Onurlarına Verdiği Yemeğe Katıldı
    Sonraki İçerikİlahiyat Fakültesi, İlahiyat Bölümü İlk Mezunlarını Verdi