AİBÜ REKTÖRLÜĞÜ TAZİYE VE BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mesut Kalaycıoğlu’nun, tedavisinin devam ettiği Tıp Fakültesi Hastanemizde vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhum Mesut Kalaycıoğlu; İzzet Baysal Vakfı Yönetim kurulu üyeliği ile birlikte, Üniversitemizin Araştırma ve Geliştirme Vakfı’nın kurucu üyesi ve uzun yıllar yönetim kurulu üyesi olarak üniversitemizin büyüyüp gelişmesi ve Tıp Fakültemizin kuruluşundan bugünlere gelmesinde büyük katkıları olan örnek bir şahsiyetti. Üniversitemizin Yayın Teşvik ve Değerlendirme Komisyon üyesi de olan Kalaycıoğlu’nu, her zaman titizliği, iyiliği, güleryüzü ile saygı ve minnetle hatırlayacağız. Kendisine Allah’tan rahmet, kıymetli aileleri başta olmak üzere, İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyetine, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ailesi ve Bolu halkına başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.

AİBÜ Rektörlüğü

*Merhum Dr. Mesut Kalaycıoğlu’nun Cenaze Programı:

16.05.2017, Salı.

Saat,11:00:

– Merhumun Naaşı’nın, Üniversitemiz Tıp Fakültesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınması,

– Merhumun Naaşı’nın, Dumantepe’deki evine getirilerek helallik alınması,

– Kalıcı Konutlar Camiinde Öğle Namazını müteakip kılınacak Cenaze Namazı,

– Merhumun Naaşı’nın, Alpagutbey Köy Mezarlığına Defni.

Önceki İçerikKamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Yönetiminden Mollaibrahimoğlu’na Ziyaret
    Sonraki İçerikDr. Mesut KALAYCIOĞLU Cenaze Merasimi Duyurusu