ZİÇEV Öğrencileri Müzikteki Yeteneklerini Sergilediler

Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Bolu Şubesi’nde eğitim gören öğrencilerden oluşan Engel Tanımaz Müzik Grubu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) muhteşem bir ritim gösterisi sundu.

Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe salonda düzenledikleri etkinlikte, ZİÇEV öğrencilerinin müzikteki yetenekleri beğeniyle izlendi.

Bolu Bölge Tiyatrosu oyuncuları da gösteri öncesinde sahneledikleri tiyatro oyunuyla, çocuklara eğlenceli bir gün yaşattı.

Önceki İçerikAİBÜ’de Basketbol Şampiyonası Düzenlendi
    Sonraki İçerik“Gerede’nin Aşağıören, Avşartarakçı ve Yunuslar Köylerindeki Bütün Evlerde Şimşir Tarakçılık Yapılıyordu”