Öğretim Elemanlarının Resim Sergisi AİBÜ’de Açıldı

6 üniversiteden 32 öğretim elemanının resimlerinin yer aldığı 1K Karma Resim Sergisi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Galerisi’nde açıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesrin Kalyoncu ve Resim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hakkı Engin Giderer’in de açılışına katıldığı sergide, ev sahibi AİBÜ’nün yanı sıra Karabük, Malatya İnönü, Adıyaman, Düzce ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli üniversitelerinden öğretim elemanlarının resimleri yer aldı. Çeşitli üniversitelerden öğretim elemanları ve öğrencileri buluşturmayı amaçlayan sergi, 10 gün açık kalacak.

Önceki İçerikTürkiye Üniversiteler Arası Hokey Şampiyonası’nda AİBÜ Kadınlarda Birinci Oldu
    Sonraki İçerikAİBÜ ve Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Orkestralarından Muhteşem Konser…