AİBÜ, Genç Sadâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasına Ev Sahipliği Yaptı

Türkiye genelinde Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen “Genç Sadâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmalarının 10 ili kapsayan bölümü, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bolu Anadolu İmam Hatip Lisesi organizatörlüğünde gerçekleştirilen yarışmada, Bolu, Zonguldak, Kastamonu, Bartın, Karabük, Sinop, Çankırı, Ankara, Kırıkkale ve Çorum’daki yarışmalarda birinci olan 13 öğrenci, üniversitemizdeki bölge yarışmasında Kur’an ziyafeti sundu.

Birbirinden güzel sesleriyle dikkat çeken öğrenciler arasından, İl Müftüsü Orhan Genç’in başkanlığında 7 jüri üyesinin değerlendirmesi sonucunda, Ankara Tevfik İleri AHL öğrencisi Muhammed Mücahit Murat birinci, Kastamonu AHL öğrencisi Ali Alperen Alsan ikinci, Çorum Şehit Erol Olçok AHL öğrencisi Yasin Şeker ise üçüncü oldu.

Öğrencilere ödülleri, Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan ve Bolu Milli Eğitim İl Müdürü Yusuf Cengiz tarafından verildi.

Önceki İçerikTürk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi Bilim,Hizmet ve Teşvik ödülleri 2017
    Sonraki İçerikAİBÜ Öğretim Üyesi Alım İlanı