Türkiye’ye Model Olan Ulusal Aşçılık Kampı’nın 2017 Etkinlik Protokolü Mengen’de İmzalandı

    Türkiye’de bir ilk olan ve iki yıldır Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Mengen MYO’da gerçekleştirilen Ulusal Aşçılık Kampı’nın 2017 etkinlik protokolü, düzenlenen törenle imzalandı.

    Aşçılık Okulu Mezunlar Derneği (ASOMDER) koordinatörlüğünde AİBÜ, Mengen Kaymakamlığı ve Mengen Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 3. Ulusal Aşçılık Kampı’nın yeni protokolü, Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, Mengen Kaymakamı Hasan Günaydın, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut ve ASOMDER Başkanı Levent Demirçakmak tarafından imzalandı.

    Ülkemizde ilk kez üniversitelerin Aşçılık, Gastronomi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Mutfak Sanatları ve Yönetimi programlarındaki akademisyen ve öğrencileri bir araya getirerek Türk aşçılık eğitimine önemli katkılar sağlayan kamp, 30 Nisan-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Mengen MYO’da yapılacak. Kampa, 46 üniversite katılacak.

     

    Önceki İçerikBAMER’de Nevruz’un Tarihimizdeki ve Kültürümüzdeki Önemi Ele Alındı
    Sonraki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı