Bolu Özel Nisan Okulları Öğrencilerinden Rektör Coşkun’a Ziyaret…

    Bolu Özel Nisan Okulları Hemşirelik Bölümü 10’uncu sınıf öğrencileri, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun’u ziyaret ettiler. Genel Koordinatör Zafer Bacıoğlu, Müdür Yardımcısı Volkan Yıldırım, Rehber Öğretmenler Sinan Güler ve Tahsin Aksoy, AİBÜ Öğrenci Konseyi Temsilcisi Habip Topuz ile 45 öğrencinin ağırlandığı ziyarette, Rektör Coşkun’a çiçek takdim edildi.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Coşkun, öğrencilerle sohbet ederek okul ve meslek yaşamlarına dair tavsiyelerde bulundu. Önemli bir coğrafyada büyük bir ecdadın torunları olduğumuzun altını çizen Coşkun, tarihe geçmiş dahi seviyesinde bilim ve devlet adamları ile sanatçılar yetiştirdiğimizi Fatih’ten Kanuni’ye Barbaros Hayrettin Paşa’dan Plevne kahramanı Gazi Osman Paşa’ya kadar örnekler vererek anlattı.

    Geleceğimizi en iyi şekilde inşa edebilmek için ecdadımızı mutlaka tanımak ve öğrenmek zorunda olduğumuzu vurgulayan Coşkun, milletimizin her zaman ayakta durabilmesi için, öğrencilere, çok çalışmalarını ve meslek sahibi olduklarında mesleklerini en iyi şekilde yapmalarını tavsiye ederek, “İşimizi, mesleğimizi en mükemmel şekilde yapacağız ki bu topraklarda sağlam durabilelim ve Allah’ın izniyle de devletimizi ve milletimizi geleceğe taşıyabilelim.” dedi. Çiçek takdiminin ardından ziyaret sona erdi.

    Önceki İçerikAraştırma Görevlisi Alım İlanı
    Sonraki İçerikAİBÜ’de 15 Temmuz Şehidi Ozan Özen Anısına Futbol Turnuvası Düzenlendi