YÖK Başkanı Saraç’ın Kutlama Mektubu, Fakülte Birincilerine Takdim Edildi

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Senato Üyeleri toplantısı, ilk kez üniversitenin yeni Rektörlük binasındaki Senato Odası’nda yapıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Hayri Coşkun başkanlığındaki toplantıda, bu yıl fakültelere birincilikle girmeye hak kazanan öğrencilere, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından gönderilen kutlama mektubu takdim edildi.

    Toplantıda ilk olarak, Rektör Coşkun tarafından YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç’ın mektubu okundu. Mektupta, “Sizleri yetiştirirken nitelikli bir meslek sahibi olmanızı, mesleğinizin yanı sıra evrensel değerler ve kendi kültürümüzün değerleri ile donanarak yetişmenizi arzuluyoruz. Bu süreçte, 21. yüzyıl size yaşam boyu öğrenmeyi zorunlu kılıyor. Üniversite eğitimi size, mesleki bilginin yanında araştırmayı, ifade özgürlüğünü ve farklı fikirlere saygı ile yaklaşmayı da öğretecektir. Bilim felsefesi, insana saygı, yurt sevgisi ve iman duygusu en önemli hayat göstergeniz olmalıdır.” ifadeleri yer aldı.

    Toplantıda daha sonra, 2016-2017 Akademik Yılı’nda üniversitemiz fakültelerine birinci olarak girmeye hak kazanan öğrencilerimize kutlama mektupları, Rektör Coşkun tarafından takdim edildi. Coşkun, öğrencileri tebrik ederek, tüm öğrencilerimizin, mektupta ifade edilen beklenti ve temennileri, şiar edineceklerine inancının sonsuz olduğunu söyledi.

     

    Önceki İçerikPersonel Servisi Güzergah Değişikliği Hk. Duyuru
    Sonraki İçerikUsta Aşçılardan Artizan Ekmeği Eğitimi…