Rektör Coşkun, AİBÜ Yurdu Öğrencilerinin Taleplerini Dinledi

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, AİBÜ yurtlarında kalan öğrencilerimizle buluştu. Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı tarafından Kültür Merkezi Pembe Salonda düzenlenen programa, Rektör Coşkun’un yanı sıra şube müdürleri ve yurt müdürleri de katıldı.

    Üniversiteye yeni başlayan öğrencilere ‘Hoşgeldiniz’ diyen Rektör Coşkun, “Gençler; bu sıraları, bu çağınızı ve zamanınızı çok iyi değerlendirin. Bölümünüz, mesleğiniz neyi gerektiriyorsa bunu en iyi şekilde gerçekleştirme yolunda gayret edin. Türkiye eğitime ayrılan bütçe anlamında bugün iyi bir noktaya doğru ilerliyor. Bugün, eğitime ilişkin tüm giderler devlet tarafından karşılanıyor. Devletin temel beklentisi iyi yetişmiş bireyler olmanız. Yetiştiğiniz alanlarda en iyi olmanız ve ülke ekonomisine katkıda bulunarak diğer ekonomilerle rekabet edebilmek.” şeklinde konuştu. Coşkun, öğrencilere akılları ve iradelerini başka akıllara teslim etmemeleri tavsiyesinde bulundu ve çok kitap okumalarını istedi.

    Samimi bir ortamda gerçekleşen programda öğrenciler, Rektör Coşkun’a talep ve beklentilerini de iletti.  Rektör Coşkun, öğrencilerin yurt, çalışma ortamları ve ulaşım ile ilgili talep ve isteklerinin takipçisi olacağını ve bu hususta gerekenlerin yapılacağını kaydetti.

    Önceki İçerikÖğretim Elemanı Alım İlanı
    Sonraki İçerikYaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölümlerinin Sorunları, AİBÜ’de Düzenlenen Çalıştayda Ele Alındı