AİBÜ’de İletişim Ustalığı Zirvesi…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) öğrencilerin yaşam kalitesini ve kariyerlerini geliştirmelerine katkı sağlamak amacıyla İletişim Ustalığı Zirvesi eğitim semineri düzenlendi.

AİBÜ Bolu Sağlık Yüksekokulu, Öğrenci Konseyi ve Dönüşüm Konağı Başarı Psikolojisi Enstitüsü tarafından İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe salonda düzenlenen semineri, öğrencilerin yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Ayaz da izledi.

2 gün süren seminerde, eğitimciler, Deneyimsel Tasarım Öğretisi, iletişim, iletişim çeşitleri ve stratejileri, iletişimde yanılgılar, ego, illüzyon ve zihnin filtreleri, iletişimde beklenti, üç boyutlu iletişim gibi başlıklar kapsamında aydınlatıcı bilgi verdiler. Seminerin sonunda öğrencilere katılım belgesi verildi.

Önceki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı
    Sonraki İçerikBAMER Konferansları: Biz, Tarihimiz ve 15 Temmuz