Prof. Dr. Ayaz, Öğrenci Topluluklarının Temsilcileriyle Buluştu

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Ayaz, öğrenci topluluklarının işleyişi ve 2016-2017 Akademik Yılı faaliyetleri hakkında bilgi almak için Sosyal Tesis’te düzenlenen yemekli toplantıda, öğrenci topluluklarının başkanları ve başkan yardımcıları ile bir araya geldi. Toplantıya, AİBÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Metin, SKS Daire Başkanı Dursun Özcan, SKS Şube Müdürü İbrahim Özcan ve Öğrenci Konseyi Başkanı Burak Saygılı da katıldı.

    Prof. Dr. Erol Ayaz başkanlığındaki toplantıda, öğrenci topluluklarının sorunları ve çözümleri hakkında görüş ve bilgi alışverişinde bulunuldu; toplulukların, öğrencilerin birlik ve beraberliği ile kültürel ve bilimsel etkinliklerin arttırılmasına sağladıkları katkılara değinildi.

    Toplantının sonunda, Avrupa Birliği, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve MARKA projelerini araştırarak, projeler hakkında öğrencileri bilgilendirmek amacıyla topluluk üyelerinden Enes Yılmaz, Ali Aktaş, İrem Nur Akça, Yaren Baturay ve Güngör Kökçü’den oluşan bir komisyon kurulmasına karar verildi.

    Önceki İçerikYrd. Doç. Dr. Birsen Giderer Atölyesi Öğrencileri Resim Sergisi
    Sonraki İçerikRektör Coşkun’dan Nezaket Ziyaretleri…