Şehit Öğrencimizin Adı, AİBÜ’de Yaşayacak

15 Temmuz alçak darbe girişimi sırasında Ankara Beştepe’de, hain darbecilerin helikopterden açtığı ateş sonucu şehit düşen Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gerede Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı öğrencisi Fatih Kalu’nun ismi, Gerede MYO Kapalı Spor Salonu’na verildi.

20 Ekim 2016 tarihinde AİBÜ Senatosu tarafından Gerede MYO Kapalı Spor Salonu’na “Şehit Fatih Kalu Kapalı Spor Salonu” ismi verildi. Şehidimizin ismini taşıyacak olan salon, 24 Ekim Pazartesi günü düzenlenecek törende, Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu binasıyla birlikte açılacak. Törene,  şehit öğrencimizin ailesi de katılacak.

Önceki İçerik2016-2017 Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği Başvuruları
    Sonraki İçerikAİBÜ, Gölköy Kampüsündeki Ana Yollara 15 Temmuz ve Şehitlerimizin Anısına İsimler Verdi