Mudurnu Süreyya Astarcı MYO’da Oryantasyon Programı…

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen oryantasyon programına katıldı. Coşkun, programda, meslek yüksekokulumuza bu yıl başlayan öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Oryantasyon programına Rektör Coşkun’un yanı sıra Mudurnu Süreyya Astarcı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ferhat Demiray, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

    Rektör Coşkun, programda yaptığı konuşmada, üniversiteli olmanın kendilerini geliştirmeleri için önemli bir fırsat olduğunun altını çizerek, öğrencilerden bu fırsatı iyi değerlendirmelerini istedi. Gençlerimizin ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlayacak kudret ve kabiliyete sahip olduklarını ifade eden Coşkun, “Bu katkıyı sağlayabilmeniz için kendi aklınıza ve düşüncelerinize güvenin. Aklınızı ve düşüncelerinizi bir başkasının aklı ve düşüncelerinin güdümüne sokmayın, kölesi yapmayın. Başkasının emir kumandasıyla hareket etmeyin. Hiçbir illegal örgütün ya da terör örgütünün oyuncağı olmayın.” dedi.

    Konuşmasında 15 Temmuz darbe girişimi ve FETÖ/PDY’nin ülkemize verdiği zararlar hakkında öğrencileri aydınlatan Coşkun, ülkemizin 1000 yıldır bu topraklarda bu tür operasyonlarla karşı karşıya kaldığını ancak bu operasyonların asla başarıya ulaşamadığını, bundan sonra da gençlerimizle birlikte buna asla müsaade edilmeyeceğini söyledi. Tarihimizin örnek alınabilecek pek çok önemli şahsiyetle dolu olduğunu anlatan Coşkun, gençlerin geçmişimizden alacakları güçle geleceğe daha sağlam ve emin adımlarla yürüyebileceğini sözlerine ekledi. Program, oryantasyon sunumu ve uzaktan eğitim yönetim sistemi hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından sona erdi.

     

    Önceki İçerikEğitim Fakültesi’nde Oryantasyon Programı…
    Sonraki İçerik3. Ulusal Ceviz Sempozyumu, AİBÜ’de Düzenleniyor