İBUZEM’den Bilgilendirme Toplantısı…

Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ile İngilizce’den oluşan ortak zorunlu dersleri uzaktan eğitim yoluyla alacak 1’inci sınıf öğrencileri için, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (İBUZEM) tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Kongre Merkezi Bordo salonda düzenlenen toplantıda öğrencilere, Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemini kullanarak dersleri nasıl takip edebilecekleri hakkında aydınlatıcı bilgiler verildi.

İBUZEM Müdür Yardımcılarından Mustafa Demirel merkez hakkında öğrencilere tanıtım sunumu yaptıktan sonra Yrd. Doç. Dr. Melih Derya Gürer ise, Uzaktan Eğitim Yönetim Sisteminin arayüzü ve kullanımı hakkında detaylı bilgilendirmede bulundu, akıllı telefonlar üzerinden sisteme nasıl girilebileceğini örnek bir uygulamayla açıkladı. Uzaktan eğitim yönetim sistemine http://ibuzem.ibu.edu.tr internet adresinden, mobil cihazlarla ise Android kullanıcıları Google Play üzerinden Adobe Connect ve e.Mobil Akademik uygulamaları, Apple IOS kullanıcıları ise AppStore üzerinden Adobe Connect ve e.Mobil Akademik uygulamaları yükleyerek ulaşabilecekler. Öğrencilerimiz, uzaktan eğitim yönetim sistemine, üniversitemizdeki bilgisayar laboratuvarlarını kullanarak ya da Eduroam (kablosuz ağ) kullanarak erişebilirler.

Önceki İçerikTurnitin ve Ithenticate Programları Kullanıcı Eğitimi Duyurusu
    Sonraki İçerik‘Türk Dünyasındaki Ortak Değerleri Temel Bir Yapıda Birleştirmeliyiz’