Zafer Demokrasinin Meydanlar Milletindir

    ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ Bolu’da tüm kurumlarıyla, yediden yetmişe halkın katılımıyla, büyük coşkuyla gerçekleştirildi.

    Ülkemizin birliğine ve geleceğine göz diken hainlerin kalkışmasını 15 Temmuz gecesinde canı ve malı pahasına durduran milletimiz, haftalardır düzenledeği vatan nöbetlerinin sona ermesi öncesinde, bugün yurt çapında düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’yle muhteşem bir final yaptı.

    Bolu, bu tarihi günde elbirliğiyle üzerine düşeni yaptı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin siyasi temsilcileri, idari yöneticileri ve milletimizle birlikte 15 Temmuz hain kalkışmasında şehadet şerbetini içenlere, gazilerine, milli iradesine, geleceğine, kazanımlarına sahip çıktı, hainlere ve düşmanlara göz dağı verdi.

    Bolu’da gerçekleşen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne başta Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun olmak üzere Abant İzzet Baysal Üniversitesi personeli ve öğrencileri de yoğun bir katılımla aziz milletiyle omuz omuza birlik ve beraberliğe destek oldu.

    Bolu’da gerçekleşen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde yaşanan tarihi anları, AİBÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görüntüledi.

    Önceki İçerikDEMOKRASİ VE ŞEHİTLER MİTİNGİNE DAVET
    Sonraki İçerik15 Temmuz Dayanışma Kampanyası