AİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede MYO Bilgisayar Programcılığı Öğrencisi Fatih Kalu’nun, 15 Temmuz alçak darbe kalkışması sırasında Ankara Beştepe’de, hain darbecilerin helikopterden açtığı ateş sonucu şehit olduğunu derin acı ve üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Tüm milletimizi hedef alan bu hain kalkışmanın içimize bıraktığı öfke ve üzüntü, öğrencimiz Fatih Kalu’nun şehit olmasıyla daha da büyümüştür. Bu hain kalkışmayı yapanları bir kez daha kınıyor ve lanetliyoruz. Milli İrade Kahramanı olarak adını aziz milletimizin şanlı tarihine ve gönlüne kazıyan öğrencimiz Fatih Kalu’ya Allah’tan rahmet, çok değerli ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

AİBÜ Rektörlüğü

sehitimiz1

Önceki İçerikKonser İptal Duyurusu
    Sonraki İçerik2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet ve Ödül Töreni Erteleme Duyurusu