AİBÜ Öğrencilerine Seramik Ödülleri…

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü öğrencilerinin eserleri, 3. Seramik Sanatı Eğitimi Konferansı kapsamında üniversitemizde düzenlenen “Bolu” konulu Seramik Biblo Yarışması sergisi ve ödül töreninde, çeşitli ödüller aldılar ve sergilenmeye değer bulundular.

    Yarışmaya bu yıl,  AİBÜ, Mimar Sinan Güzel Sanatlar, Anadolu, Dokuz Eylül, Erciyes, Akdeniz, Selçuk ve Hacettepe üniversitelerinde ön lisans, lisans ve yüksek lisans düzeylerinde seramik eğitimi gören 44 öğrenci başvurdu. Törende, AİBÜ öğrencileri Melisa Demir “Alyanaklar Kuyumculuk Özel Ödülü”, Özge Ateş ve Meryem Yılmaz “Yamaner Kuyumculuk Özel Ödülü”, Emine Önder “Mudurnu Belediye Başkanlığı Özel Ödülü”, Selvihan Odabaşı “Kemal Kazan Özel Ödülü”, Arda Oral ise “Yeniçağa Belediye Başkanlığı Özel Ödülü”ne layık görüldü.

    Furkan Altunbey, Mürşide Nazlı Yörük, Ayşe Şimşek, Tuğba Uzun, Resul Karadağ, Merve Kaya, Tuğba Abdullahoğlu, Kubilay Kodal, Yavuz Çınar, Esra Çelik, Sedef Yıldıztekin, Hüsna Tuğrul ve Gülsüm Bostancı’nın eserleri ise sergilemeye değer bulundu. Son sınıf öğrencileri Tunahan Açıkgöz, Fatoş Önlütürk ve Ayşe Şimşek’in eserleri ise Mezuniyet Projeleri sergisinde, sergilenmeye layık görüldüler.

    Önceki İçerikİl Spor Merkezleri ve Engelliler İl Spor Merkezleri Hk. Duyuru
    Sonraki İçerikÖğretmen Adaylarından Değerler Eğitimi…