Yeniçağa Yaşar Çelik MYO 2015-2016 Yılı Mezunlarını Törenle Uğurladı

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci yaşandı. Düzenlenen törende 132 öğrenci mezuniyet belgelerini aldı. Törene, öğrencilerimiz ve öğrenci velileri ile birlikte, Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Hayrettin Öztürk, Bolu Çimento A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Caner Şen, Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. Erdal Bekiroğlu, Bolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Lök, Okulumuzun banisi hayırsever işadamı Yaşar Çelik, Üniversitemizin çeşitli birimlerinden öğretim görevlileri ve idari personeli ile Yeniçağa protokolü üyeleri ve basın mensupları katıldı.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende önce 2015-2016 mezunları adına Okulumuz Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı Öğrencisi Kübra Uzuner bir konuşma yaptı. Uzuner konuşmasında kendilerini yetiştiren hocalarına ve her zaman destekleyen ailelerine teşekkür etti. Ardından Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. İbrahim Çakır Okulumuzdan bu yıl İnşaat ve Lojistik Programlarının 5. dönem, Dış Ticaret ve Gıda Kalite Kontrol Programlarının ise 4. dönem mezunlarını verdiğini belirterek, çok iyi yetiştiklerinin ve kendilerini iyi yerlerde göreceklerine inandığını belirterek, öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi. Çakır ayrıca düzenlenen törene katılanlara ikramlarda bulunan Yeniçağa Belediye Başkanlığına, Üniversitemiz Rektörlüğüne ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

    Protokol konuşmalarının ardından Bolu Çimento Sanayi A.Ş.’nde Beton Teknolojisi alanında uygulamalı eğitimlerini tamamlayan İnşaat Teknolojisi Programı 1. sınıf öğrencilere sertifikaları verildi. Meslek Yüksekokulumuzun İnşaat Teknolojisi, Lojistik, Dış Ticaret ve Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programlarından mezun olan tüm öğrencilerimize mezuniyet belgelerinin verilmesinden sonra öğrencilerimiz protokol üyelerinin de katılımlarıyla keplerini atarak mezuniyetlerini kutladılar. Törende daha sonra katılımcılara Üniversitemiz tarafından ikram edilen kokteyle geçildi. Törenin ardından tüm öğrencilerimiz ve katılımcılar müzik eşliğinde eğlenerek mezuniyetlerini kutladılar.

     

    Önceki İçerikGenç Öğretmen Adayları Mezuniyet Sevinci Yaşadı
    Sonraki İçerikTıp Fakültesi’nde Mezuniyet Coşkusu…