Mudurnu Süreyya Astarcı MYO’da Mezuniyet Coşkusu

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ), Mudurnu Süreyya Astarcı MYO’da 2015-2016 akademik yılında 164 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı. AİBÜ Mudurnu kampüsünde düzenlenen mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Gencer, hayırsever iş adamı Süreyya Astarcı, Mudurnu Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan, Mudurnu Belediye Başkan Vekili Mehmet Öztürk, Öğretim elamanları ve aileler katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Mudurnu Süreyya Astarcı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ferhat Demiray, “Bugün bir bitiş değil yeni başlangıçların günü. Yaşam boyu öğrenim şimdi başlıyor. Kendinizi sürekli geliştirin ve her zaman dürüst olun. Hepinize hayatınızda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.  Törende öğrenciler adına bir konuşma yapan Mimari Restorasyon bölümü öğrencisi Ramazan Açıkgöz kendilerine yapılan yatırımların farkında olduklarını belirterek “Hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Ülkemizin geleceğinde bizim de imzamız olsun istiyoruz. Bunun için çok çalışacağız.”dedi.

Törene katılan hayırsever işadamı Süreyya Astarcı da “Evlatlarımızı tebrik ediyorum. Kendileri ile gurur duyuyoruz. Temennim onlarında eğitim ve hayırlara öncülük edecek çalışmalar yapmalarıdır.”şeklinde konuştu.  AİBÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Mustafa Gencer ise Mudurnu Süreyya Astarcı MYO’nun kuruluşundan itibaren büyük bir gelişme kaydettiğini ifade ederek, “Sayın Süreyya Astarcı’nın bu gelişmedeki payı çok büyük. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bugün mezun olan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.  Okulumuzda 7 programda yaklaşık 500 öğrencimiz eğitim alıyor. Bu programların tamamı reel sektörde doğrudan istihdam olanakları olan programlar.   Mezunlarımızı tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında kendilerine başarılar diliyorum. Öğrencilerimizi yetişmesinde başta aileleri olmak üzere öğretim elamanlarımızı da kutluyorum.”dedi. Mudurnu Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğu da öğrencileri tebrik ederek kendilerinden bundan sonraki hayatlarında Mudurnu’nun gönüllü birer elçileri olmalarını istedi. Yapılan konuşmaların ardından Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği, Turizm ve Otel İşletmeciliği, İşletme Yönetimi, Organik Tarım, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Mimari Restorasyon ve Ormancılık ve Orman Ürünleri bölümlerinde eğitimlerini başarıyla tamamlayan 164 öğrenciye mezuniyet belgeleri törene katılan protokol tarafından takdim edildi. Tören,  öğrencilerin birlikte kep atmasıyla sona erdi.

Önceki İçerikSözleşmeli Personel Alım İlanı
    Sonraki İçerikBeden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Mezuniyet Töreni