Seben İzzet Baysal MYO’da Mezuniyet Töreni…

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci ve heyecanı yaşandı. Seben İzzet Baysal MYO’nun ikinci mezunlarını verdiği törende, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Bölümü’nden 35 öğrencimiz mezun oldu.

    Seben İzzet Baysal MYO Konferans salonunda düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Macit Demirer, 2015-2016 Akademik Yılı’nda Bolu MYO’dan ayrılarak müstakil bir okul olan Seben İzzet Baysal MYO’nun her geçen gün hızla geliştiğini ifade ederek, bu süreçte emeği geçen İzzet Baysal Vakfı, AİBÜ Rektörlüğü ve Seben Belediyesi’ne teşekkür etti.

    Şu anda Meslek Yüksekokulu bünyesinde Bahçe Tarımı, Sosyal Hizmetler ve Sosyal Güvenlik bölümlerinin de olduğunu kaydeden Demirer, “Bu 3 yeni programımızda da İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği programındaki başarıyı yakalamayı hedeflemekteyiz. Şu anki öğrenci sayımız 90 civarında. Önümüzdeki sene bu sayının, yeni faaliyete geçen programlarla birlikte, iki yüzler civarında olacağını tahmin etmekteyiz.” diye konuştu.

    Tören, mezuniyet belgelerinin verilmesi, öğrenci etkinlikleri ve kep töreninin ardından sona erdi.

    Önceki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı
    Sonraki İçerikMudurnulu Fotoğraf Sanatçısının Eserlerine Işık Tuttular