Resim Bölümü Öğrencilerinin Sergisi, Gülezler Konağı’nda Açıldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 2’nci ve 3’üncü sınıf öğrencilerinin, 1 yılı aşkın süre emek verdikleri çalışmalarını içeren sergi, BAMER sergileri kapsamında Gülezler Konağı’nda açıldı. Sergide, Yrd. Doç. Dr. Melek Akyürek Atölyesi öğrencilerinin, yağlı boya, akrilik ve karışık teknikle yaptıkları 60 resim yer alıyor.

Açılışa, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Sergi, 6 Haziran Pazartesi gününe kadar Gülezler Konağı’nda gezilebilir.

Önceki İçerik21 Mayıs Dünya Süt Günü / UHT (Kutu Süt) İle İlgili Yanlış Bilinen Doğrular
    Sonraki İçerikGerede Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni ve Pilav Günü Etkinliği