İzzet Baysal Şükran Günleri’ne Büyük İlgi…

    İzzet Baysal Şükran Günleri, kent meydanı ve İzzet Baysal Caddesi’nde açılan stantların gezilmesi ve “İzzet Baysal ve Hayırseverlik” temalı yarışmanın ödül töreni ile sona erdi. Son gün etkinliklerine, Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve eşi Solmaz Baysal ile vakıf üyeleri, il müdürleri, Kent Konseyi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Kent meydanındaki ilk program, Kadriyeana, Refikaana ve Bolu Bağışçılar Vakfı anaokulu öğrencilerinin gösterileriyle başladı. Minik öğrenciler ile birlikte İzzet Baysal anısına rengârenk balonları havaya bırakan protokol üyeleri, İzzet Baysal Caddesi boyunca okulların ve sivil toplum kuruluşlarının açtıkları stantları gezdiler.

    Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yukarı Çarşı’yı Koruma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği tarafından protokol üyelerine ve vatandaşlara yemek ikram edildi. Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün il genelindeki okullarda düzenlediği “İzzet Baysal ve Hayırseverlik” temalı resim, kompozisyon, şiir ve anı yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü salonundaki törende, dereceye girenlere ödülleri, Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

    Önceki İçerikBolu Valiliği/Deprem Simülasyon Tırı Faaliyet Programı
    Sonraki İçerikAİBÜ Bankacılık ve Finans Bölümü’nden Katılım Bankacılığı Paneli…