Aday Öğretmenlere AİBÜ’de Tanıtım Semineri…

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) ile Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, geçtiğimiz Şubat ayında atamaları yapılarak eğitim camiasına katılan Bolulu aday öğretmenlere, üniversitemizin tanıtıldığı bir seminer verildi. Semineri, Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, İzzet Baysal Vakfı ve Bağışçılar Vakfı üyeleri ile aday öğretmenler izledi.

    İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe salonda düzenlenen seminer, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Üniversitenin tanıtım filminin gösterilmesinin ardından AİBÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Türkan Argon, öğretmenlik mesleği ve Türkiye’de öğretmenlik konularında genç öğretmenleri bilgilendirdi.

    Üniversitemizin kurucusu merhum İzzet Baysal’ın yaşamını anlatan belgesel filmin izletilmesinin ardından İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Eğitim Koordinatörü Mustafa Yaman ile Bağışçılar Vakfı Genel Sekreteri Öznur Akkaya, vakıfların faaliyetleri ve kendi tecrübeleri hakkında aday öğretmenlere bilgi verdiler.

    Önceki İçerikLojman Tahsis Komisyon Duyurusu
    Sonraki İçerikAİBÜ’de Mezuniyet Törenleri Mengen MYO ile Başladı