Sporda Kariyer Günleri AİBÜ’de Yapıldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) Sporda Kariyer Günleri sempozyumu düzenlendi. Yrd. Doç. Dr. Müberra Çelebi ve Yrd. Doç. Dr. Yeşer Eskicioğlu koordinatörlüğünde BESYO Spor Yöneticiliği Bölümü 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen sempozyuma, basketbol dünyasından 3 önemli isim konuk oldu.

Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hasan Birol Yalçın’ın açılış konuşmasının ardından Türkiye Basketbol Federasyonu Süper Lig Direktörü Samer Şenbayrak, Geleceğin Yıldızları Spor ve Eğitim Hizmetleri Kurucu Başkanı-ICF Asbaşkanı Fahrettin Gözet ile Geleceğin Yıldızları Spor Projeleri Koordinatörü Tolgahan Sönmez; spor, sanat ve gençlik kampları, Türkiye Basketbol Federasyonu’na bağlı organizasyonlar ile staj, çalışma imkânları ve gönüllülük başlıkları altında deneyimlerini öğrencilerle paylaştılar.

Önceki İçerikAİBÜ’de Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Bilgilendirme Semineri…
    Sonraki İçerikMengen Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni