9 Liseden 1095 Öğrenci, AİBÜ’nün Misafiri Oldu

    Bolu’daki 9 lisede eğitim gören 1095 son sınıf öğrencisi, 16 Mart-5 Nisan 2016 tarihleri arasında Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) düzenlenen tanıtım programlarına katılarak üniversite yaşamı ve meslekler hakkında akademisyenlerden bilgi aldılar. Gölköy yerleşkesindeki fakülte ve yüksekokulları ziyaret eden öğrenciler, zaman zaman üniversite öğrencileri ile birlikte derslere girdiler, amfi ve laboratuvarları gezdiler.

    Ortaöğretim kurumlarındaki öğrencileri çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatarak yükseköğretime hazırlamak ve onların meslekleri tanımalarını sağlamak amacıyla geçtiğimiz Şubat ayında AİBÜ ve Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

    Protokol kapsamında; Bolu Fen Lisesi, Bolu Sosyal Bilimler Lisesi, İzzet Baysal Anadolu Lisesi, Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi, Canip Baysal Anadolu Lisesi, Bolu Atatürk Anadolu Lisesi, Emine-Mehmet Baysal Anadolu Lisesi, Güzel Sanatlar Lisesi ve Bolu Anadolu Lisesi öğrencileri, 16 Mart-5 Nisan tarihleri arasında AİBÜ’ye düzenlenen tanıtım programlarına katılarak akademisyenlerden üniversite ve meslekler hakkında bilgi aldılar.

    Önceki İçerik12. Akbank Kısa Film Festivali
    Sonraki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı