Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri AİBÜ’de Biraraya Geldi

    Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri arasında deneyimleri paylaşma, fikir alışverişinde bulunma, çalışma grupları içinde yer alarak materyal üretme amacıyla düzenlenen Atölye çalışması Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) yapıldı.

    “Bolu Atölye” adı altında yapılan programa katılarak bir konuşma yapan AİBÜ Rektör Yrdımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar, “Üniversite olarak meslek profesyonellerini bir araya getiren bu tür programları önemsiyor ve ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz.”diye konuştu.

    “Bolu Atölye” toplantısına ayrıca Ankara Üniversitesi Enformatik Bölümü Prof. Dr. Yasemin Gülbahar Güven, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Başkanı Doç Dr. Erkan Tekinarslan, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Selçuk Özdemir ve uzman Ahmet Çelik, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Uzaktan Eğitim Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Nilgün Özdamar Keskin, Başkent Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Filiz Kalelioğlu, Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri Derneği Başkanı Burcu Yılmaz katıldı

    Bilişim Garaj Akademisi sponsorluğunda geçekleşen atölye çalışmasına Astek Bilgisayar, Şahinoğlu Bilgisayar, Ümit Kırtasiye, Petek Kırtasiye, Şan Kırtasiye, Uğur Çiçekçilik gibi Bolu’da faaliyet gösteren firmalar da destek verdi.

     

    Önceki İçerike-Eğitmen’lerle Uzaktan Eğitim Sistemi Daha Aktif Olacak
    Sonraki İçerik“Öğretim Süreci ve Ölçme-Değerlendirme” Eğitim Semineri