e-Eğitmen’lerle Uzaktan Eğitim Sistemi Daha Aktif Olacak

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (İBUZEM) ile Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ANKUZEM) işbirliği ile gerçekleştirilen e-Eğitmen sertifika programında sertifika almaya hak kazanan öğretim elemanlarına sertifikaları yapılan tören ile verildi.

Törene üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayrettin Öztürk, Genel Sekreter Doç Dr. Erdal Bekiroğlu ile Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi müdür yardımcısı ve aynı zamanda sertifika eğitmeni Prof.Dr. Yasemin Gülbahar katıldı. 33 öğretim elemanın sertifika aldığı törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayrettin Öztürk uzaktan eğitim yoluyla verilen dersleri yürüten hocalarımızın daha verimli ve etkin bir ders ortamı oluşturmada bu eğitim sürecinin önemli olduğunu ifade ederek Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine  işbirliği için teşekkür ederek, sertifika alan hocalarımızı da tebrik etti.

Önceki İçerikErasmus Değişim Öğrencilerine Sıcak Karşılama
    Sonraki İçerikBilişim Teknolojileri Eğitimcileri AİBÜ’de Biraraya Geldi