AİBÜ, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İş Birliğini Güçlendiriyor

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) ile Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliğinin geliştirilmesi amacıyla Senato Odası’nda bir toplantı düzenlendi. Toplantıya; Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Bahar ve Prof. Dr. Hayrettin Öztürk, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamit Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu ile ilimizde bulunan liselerin müdürleri ve ilgili şube müdürleri katıldı.

    Toplantıda, AİBÜ ile orta öğretim kurumları arasında iş birliklerinin nasıl arttırılabileceği yönünde görüş alış verişinde bulunuldu; son sınıf öğrencilerinin meslekleri tanımaları ve kariyer planlarını doğru bir şekilde yapabilmeleri için gerçekleştirdikleri fakülte ve bölüm ziyaretlerinin arttırılarak, bu ziyaretlerin daha etkin ve kapsamlı yapılması kararı alındı.

    Anadolu Öğretmen, Fen ve Sosyal Bilimler liselerinin TÜBİTAK projelerinin hazırlanmasına öğretim üyelerinin katkısının arttırılması ve bilim şenliği gibi organizasyonların ortaklaşa gerçekleştirilmesine karar verildi. Toplantıda ayrıca; öğretmen, öğrenci ve okul yöneticilerinin, AİBÜ Rektörlüğü ve fakülteler tarafından düzenlenen kültürel etkinliklere katılmalarının sağlanması için neler yapılabileceği görüşüldü. 6 ay gibi aralıklarla düzenlenecek toplantılarda, yapılan çalışmalar doküman haline getirilecek.

    Önceki İçerik19-20 Ocak 2016 Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Sonuçları
    Sonraki İçerikÖğretmen Adaylarından Minik Öğrencilere Müzik Eğitimi…