19-20 Ocak 2016 Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Sonuçları

19-20 Ocak 2016 tarihlerinde yapılan Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Sonuçları açıklanmıştır. Bu sınavdan ve Ocak 2014 tarihinden bu yana yapılan yabancı dil yeterlilik sınavlarından en az 50 puan almış olanlar 22 Şubat-09 Mart 2016 tarihleri arasında online açılacak olan Erasmus+ hareketlilik programlarına başvuru yapabileceklerdir. Ocak 2016 tarihindeki sınavdan 45-60 puan aralığında not almış olanlar ileriki tarihlerde yapılması planlanan İngilizce hazırlık kursuna katılabileceklerdir. Kursla ilgili duyuruları Erasmus Koordinatörlüğü web sayfasından takip edebilirsiniz.

Yabancı Dil Yeterlik Sınav Sonuçları

Not: Erasmus hareketlilik programlarından yararlanabilmek için ön lisans ve lisans öğrencilerinin başvuru tarihi itibariyle transkript notları 4 üzerinden en az 2,20, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin ise 2,50 olmalıdır.

Önceki İçerikAİBÜ NÜRDAM’dan Türkiye’de Bir
    Sonraki İçerikAİBÜ, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İş Birliğini Güçlendiriyor