Minik Yazarlardan Rektör Coşkun’a Değerli Armağan…

Bolu’da, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı çocuk evlerinde kalan minikler, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun’u ziyaret ederek, Rektörümüze kendi yazdıkları öykü kitabını armağan ettiler.

Bolu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç ve Bolu Çocuk Evleri Müdürü Talat Orbay Oflaz ile çocuk evleri personelinin eşlik ettiği çocuklar, resimlerini çocuk evlerinde yetişen ve Adliye’de görev yapan Alaattin Baltacı’nın çizdiği ve kendi yazdıkları ‘Altın Balık’ isimli kitabı Rektör Coşkun’a hediye ettiler.

Öyküyü nasıl yazdıklarını heyecanla Rektör Coşkun’a anlatan minik yazarlar, üniversitemiz hakkında merak ettikleri soruları da sormayı ihmal etmediler. Ziyaretin sonunda Coşkun çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Önceki İçerikMerhum Rektörümüz Nihat Bilgen İçin Mevlid-i Şerif Okundu
    Sonraki İçerikDoğu Marmara Kalkınma Ajansı 2016 Yılı Mali Destek Programları