Türk Kızılayı’ndan AİBÜ’de Örnek Hizmet…

    Türk Kızılayı Bolu Şubesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörlüğü iş birliğiyle öğrencilerimize yönelik güzel bir hizmeti hayata geçirdi. Türkiye’nin önde gelen giyim firmalarının Türk Kızılayı’na bağışladıkları yeni ürünlerden öğrencilerimizin ücretsiz yararlanabileceği Genç Butik, Aktivite Merkezi’nde açıldı.

    Açılışa, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Gençer, Genel Sekreter Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu, Türk Kızılayı Bolu Şubesi Başkanı Hüseyin İka, firma temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Ayakkabıdan gömleğe pek çok ürünün yer aldığı Genç Butik, katılımcıların hayırlı olsun dilekleri eşliğinde dua okunarak açıldı.

    Hüseyin İka, burada yaptığı konuşmada, öğrencileri Kızılay ile buluşturacak güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, bağış yapan firmalara ve mekânı kendilerine ücretsiz olarak tahsis eden AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun’a teşekkür etti.

    Öğrenciler, nüfus cüzdanlarını ve öğrenci kimliklerini göstererek 3 ayda bir kez diledikleri 3 parça ürünü ücretsiz alabilecekler. Genç Butik, Salı ve Perşembe günleri 13.00-16.00 saatleri arasında açık olacak.

    Önceki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı
    Sonraki İçerikÖğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları