Dilay Gül İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gerede Meslek Yüksekokulu Kimya Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Dilay Gül için Gerede Adalıgil Camisi’nde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Gerede Müftülüğü’nün katkılarıyla Gerede MYO ve Gerede Uygulamalı Bilimler YO tarafından Cuma namazı öncesinde düzenlenen mevlit programına, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve diğer ilçe protokolü ile Gerede MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Cuma namazı öncesinde Gerede Müftülüğü’nde İmam olarak görev yapan Mevlithan hocaları tarafından okunan Mevlid-i Şerif’in ardından Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu Mevlit duası yaptı ve vaaz verdi. Cuma namazından sonra Geredeli hayırseverler tarafından hazırlanan mevlit şekeri, lokum ve gül suyu, cemaate ikram edildi.

Önceki İçerikBAMER’de, Tarihte Bolu’da Yaşayan Ermeniler Konuşuldu…
    Sonraki İçerikModel Uçaklar İlgi Topladı