Pedagojik Formasyon Eğitimi Hakkında Önemli Duyuru

2015-2016 Güz Yarıyılı’nda başlatılacak olan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı’nın kontenjanı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 25.11.2015 tarih ve 64943 sayılı “Pedagojik Formasyon Eğitimi” konulu yazısı uyarınca 1750 kişi olarak belirlenmiştir. 17 Kasım-23 Kasım tarihleri arasında daha önce ilan edilen 200 kişilik kontenjan için ön başvuru yaparak başvuru koşullarını yerine getiren 966 adayın (kesin kayıt hakkı kazananların listesi) 1750 kişilik kontenjan dâhilinde değerlendirilmesine ve bu adaylara kesin kayıt hakkı tanınmasına karar verilmiştir. Bu adayların kesin kayıtları 30 Kasım-2 Aralık 2015 tarihleri arasında mesai saatleri içinde yapılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için:

Önceki İçerikAİBÜ Öğrenci Konseyi, Öğrenci Topluluklarının Başkanlarıyla Mengen’de Buluştu
    Sonraki İçerikEn İyi Pasta Şefi AİBÜ’den…