Resim Öğrencilerinden Temel Tasarım Sergisi…

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi AD Öğr. Gör. İlknur Karageyik öğrencilerinin, 1’inci sınıfta yaptıkları eserlerin sergilendiği ‘Temel Tasarım’ sergisi açıldı. Koridor Sanat Galerisi’ndeki serginin açılışına, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç ve Müdür Yardımcısı Ahmet Özkan, Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Fahri Kılıç ve Yrd. Doç. Dr. Hakan Yaman ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

    18’i üç boyutlu, 138’i iki boyutlu eserin yer aldığı sergide, 30 Mayıs-5 Haziran 2015 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 5. PonART Guaj Boya ile Resim Yarışması’nda 3’üncü olan Ersin Mert’e, Emine Davarcıoğlu tarafından teşekkür belgesi verildi. Sunay Akın’ın Geyikli Park kitabından esinlenerek sergilenmeye değer 6 çalışmayı hazırlayan öğrencilerimizden Halil İbrahim Çürük ve Burcu Yılmaz’a ise Yrd. Doç. Dr. Fahri Kılıç ve Yrd. Doç. Dr. Hakan Yaman tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

    Önceki İçerik2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Çalışmaya Hak Kazanan Kısmi Zamanlı Öğrenci İsim Listesi ve Ek Kontenjan Hk. Duyuru
    Sonraki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı