Erasmus Öğrencilerine Oryantasyon…

2015-2016 eğitim öğretim yılında Erasmus kapsamında, eğitimlerine en az 3 ay, en çok 1 yıl Avrupa’daki üniversitelerde devam edecek öğrencilerimize yönelik oryantasyon programı düzenlendi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Erasmus Koordinatörlüğü tarafından Kongre Merkezi Yeşil salonda düzenlenen toplantıda, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı ve Psikoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hamit Coşkun, dil öğrenmenin önemi ve stres kontrolü; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Kamer Kasım ise Türk Dış Politikası hakkında öğrencileri aydınlattı. Programda ayrıca Erasmus Koordinatörlüğü personeli de öğrenim ve staj hareketliliği konularında öğrencilerin merak ettikleri soruları cevapladılar.

Önceki İçerikÖğrenci Etkinlikleri Komisyonu’na Üye Seçimi Yapıldı
    Sonraki İçerikBAMER Konferansları