Öğrencimiz Furkan Bilaloğlu’na ABD’den Ödül…

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencisi Furkan Bilaloğlu, farklılıklarımızın önemi üzerine kurguladığı dijital hikâyesiyle ABD’den ödül aldı. Çocuklar için yazdığı ‘Bizi Özel Yapan Farklılıklarımızdır’ temalı dijital hikâyesinde, insanlara özgü davranışları iki sevimli hayvan aracılığıyla anlatan Bilaloğlu, ABD Büyükelçiliği ve Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın düzenlediği yarışmada büyük ödülü kazanan 3 yarışmacıdan biri olmayı başardı.

    Hikâyesini aynı zamanda hem seslendiren hem de görselleştiren Bilaloğlu, 22 Eylül-1 Ekim 2015 tarihleri arasında ‘Center for Digital Storytelling’ tarafından düzenlenen konferans ve atölyelere katıldı; ABD’nin Massachusetts eyaletinde eğitim almaya hak kazandı.

    Furkan Bilaloğlu’nu makamında kabul eden AİBÜ Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bahar da, öğrencimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Bilaloğlu’nun dijital hikâyesini ilgiyle dinleyen Bahar, Türkçe Öğretimi Etkinlikleri kapsamında hazırlanan bu hikâyenin, fakültemizde yetişen öğretmen adaylarının niteliklerinin iyi bir göstergesi olduğunu söyledi.

    Önceki İçerikÖğrenci Kültürel Gelişim Programında Bu Hafta
    Sonraki İçerikMediko Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Başladı