AİBÜ’de Aday Memur Yemin Töreni Yapıldı

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) 2013 yılında göreve başlayan memurlar yemin ederek asli memurluğa atandı.  Adaylık sürecini başarıyla tamamlayan 50 memur dolayısıyla, AİBÜ Rektörlüğü Senato Odasında Yemin Töreni düzenlendi. Törene, Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, Daire Başkanları ile idari personel ve aday memurlar katıldı.

    Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, Üniversitede görev yapmanın büyük bir onur olduğunu ifade ederek, aday memurlara tavsiyelerde bulundu. Coşkun, “Ülkemizin güzide bir kuruluşunda hep birlikte görev yapıyoruz. Üniversitemiz hepimizin katkılarıyla yükseliyor ve yükselmeye devam edecek. Kurumumuza olan aidiyetimiz yüksek olacak. Bu da ancak görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmekle olur.” diye konuştu.

    AİBÜ’nün son 5 yılda çok hızlı bir şeklide büyüdüğünü belirten Coşkun, “16 bin öğrenciden 32 bin öğrenciye ulaştık. Sunduğumuz hizmetin sahası çok genişledi. Yaptığımız işleri daha iyi noktaya getirmek için ayrı bir gayret içinde olacağız. Kaliteyi esas alacağız.” dedi.

    “Gelecekte aranızda yönetim kademesinde görev alacak kişiler olacak” diyen Coşkun, “Mevzuatla uyumlu şekilde her hareketimiz ve sözümüzde, sorumluluk bilinciyle hareket ederek, hoşgörü ve iyi niyet içinde üniversitemiz ve ülkemizin gelişmesine katkıda bulunacağınıza yürekten inanıyorum Bu konuda size güvenimiz tam. Memurluğa asalaten atanmanız dolayısıyla sizleri tebrik ediyor bundan sonraki memuriyet hayatınızda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

    Önceki İçerikÖğretim Elemanı Giriş Sınavı Sonuçları (26.08.2015)
    Sonraki İçerikÇin’de, “Anadolu Güneşi”ne Büyük İlgi