Oryantiring Federasyonundan AİBÜ’ye Teşekkür

Türkiye Oryantiring Federasyonu, Oryantiring sporuna verdiği destekten dolayı Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof.Dr.Hayri Coşkun’a teşekkür belgesi takdiminde bulundu.  Türkiye Oryantiring Federasyonu Bolu il temsilcisi Mustafa Kuş ve beraberindeki heyet, 3-13 Ağustos 2015 tarihleri arasında Bolu Aladağ kamp eğitim merkezi ile birlikte Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin (AİBÜ) Gölköy yerleşkesinde 10-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik olarak düzenlenen ve gerçekleştirilen Oryantiring Gelişim Kampına verdiği destekten dolayı AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Mustafa Kuş, düzenledikleri organizasyonun oryantiring sporunun genç kuşaklara sevdirilmesi anlamında çok faydalı verimli geçtiğini belirterek, AİBÜ’nün verdiği destekten dolayı Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu adına Rektör Hayri Coşkun’a teşekkür belgesi takdim etti.

Önceki İçerikÖğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları Düzeltme (20.08.2015)
    Sonraki İçerikKYK Genel Müdürü Aksu’dan Rektör Coşkun’a Teşekkür Ziyareti