Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu İnşaatı Bu Yılsonuna Kadar Tamamlanacak

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu eğitim-öğretim faaliyetlerini gelecek yıl yeni binasında sürdürecek.

Rektör Coşkun, bu amaçla binanın bu yılsonuna kadar bitirilmesi için gereken talimatları yerinde inceleme yaparak bizzat verdi. Halen Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans Bölümü ile eğitim öğretim faaliyetlerini Gerede Meslek Yüksekokulu binasında sürdürmektedir. Bu bölümde ikinci öğretim ile beraber toplam 300 öğrenci öğrenim görmektedir.

Binanın bu yıl bitirilmesi için gereken ödeneğin sağlanmasında Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’ye teşekkür eden Coşkun, gelecek yıl Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde yeni bölümlerin de faaliyete geçmesi için gerekli çalışmaların yapıldığı müjdesini verdi.

Ardından Gerede Kaymakamı Arslan Yurt ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamlarında ziyaret eden Coşkun, her iki okulumuzun sorunlarıyla yakından ilgilendikleri için kendilerine teşekkür etti.

Önceki İçerik2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni
    Sonraki İçerikSağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kısmi Zamanlı Öğrenci İlanı (Ek Kontenjan)