Arı Yetiştiricileri, Rektör Coşkun’u Misafir Etti

Bolu İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İsmail Ünalan, Bolu’da arıcılığı geliştirmek istediklerini söyledi.  İsmail Ünalan; Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Eğitim Koordinatörü Mustafa Yaman ve Seben İzzet Baysal MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr Macit Demirer’i, Seben’in Korucuk köyünde ağırladı. Ünalan, davetlerini kırmayan Rektör Coşkun ve AİBÜ heyetine teşekkür etti ve ziyaret esnasında Bolu’daki arı yetiştiriciliğinin mevcut durumu hakkında bilgiler aktardı. Bolu’da yaklaşık 75 arı yetiştiricisi bulunduğunu ifade eden Ünalan, “Arı yetiştiriciliğinde henüz son teknolojiyi kullanamıyoruz. Bu mesleğin Bolu’da yaygınlaştırılması ve halkın bilinçlendirilmesi hususunda Üniversitemizin de desteğini almak istiyoruz.” şeklinde konuştu. AİBÜ Rektörü Prof.Dr. Hayri Coşkun ise, Ünalan’a teşekkür ederek, üniversite olarak kendilerine destek vermeye her zaman hazır olduklarını belirtti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Önceki İçerikUluslararası Öğrencilerimiz TÖMER’den Mezun Oldu
    Sonraki İçerik2015-2016 Yılı Güz Dönemi Yüksek Lisans ve Doktora Programları